Jun 2, 2016, 6:16 PM

Детенце мило 

  Poetry
252 0 1

Детенце мило, днес си се родило,
изгря в небето с теб една звезда,
тя ярко свети, пътя осветява,
по който, най-добрата фея,
грижовно ще те води за ръка.
Детенце мило, в облаци от обич,
сънят ти, нека е Благословен,
да грее слънчевата ти усмивка,
да радва всички, всеки Божи ден!
Детенце мило, в приказката твоя,
ще побеждаваш само ти,
да дава Господ, ти да си щастливо,
за радост на родителите си!
Детенце мило, грейнала Звездице,
свети за всички, пръскай светлина!
И нека всички Орисници,
за теб да предвещаят най, най,
най-прекрасната съдба!

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??