May 10, 2008, 5:04 PM

Детска любов... 

  Poetry
915 0 3
 

В очите на младо момиче

проблясват две кристални сълзи,

изведнъж потичат

по две розови страни.

 

Защо плачеш, мило момиче?

Не виждаш ли своята красота?

Нима не са те оценили?

И какво от това?

 

Ти си само четиринайсетгодишна,

да, това е твоята първа любов,

но вярвай ми, мило момиче,

не си заслужава...

това е само детска любов.

 

Има неща, за които се плаче,

но любовта не е от тях

за нея, момиче, не се плаче,

тя винаги мила е вътре в нас.

© Александрина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинско!
  • Може и да не се плаче за тази любов,но всички плачем заради нея.Но все пак и от тези сълзи понякога се раждат прекрасни стихотворения като твоето.
  • Много ми харесва!Има много истини!
Random works
: ??:??