Jun 1, 2007, 10:47 AM

Детство! 

  Poetry
733 0 8
                 Вятърът развява моите коси,
           слънцето грее в детските очи!
           Колко е прекрасен този летен ден,
           колко слънце грее в нашите души!

         
  Ягоди, череши зреят в градина,
           хапвам до насита вкусни плодове.
           Искам да играя с весели деца
           и да пея песен със вятъра!

          
А когато вечер мрак се сипне,
           да седна с баба под асмата
           и да ми разкаже приказка една
           за отминалите времена!

          
Късно през нощта да си легна
           в старото легло под прозореца
           и да наблюдавам ясната луна 
           и небето, обсипано с звезди!


                                  Подарък за всички деца на България!
       (Християна)

© Нати Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??