Dec 14, 2017, 7:10 AM  

Девет бала тишина 

  Poetry » Love
1226 23 36

Не си ме викал, аз сама дойдох,
когато есента си тръгна.
И късно беше вече за гнездо
след залез, догорял до въглен.

 

Ще постоя. Такава тишина

приижда в мене девет бала!

И овърша сърцето ми вина  
че те обикнах на раздяла.

Дори до болка да ми залюти  
понеже всъщност си ми ничий,
ще те помоля само да простиш,
че закъснях да те обичам.

И нямам вече време да греша.
Все някой ден при теб ще вляза,
защото Господ даде ми душа,
която трябва някак да опазя.

 

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??