Jul 9, 2022, 8:48 PM

Девет години в Светлината 

  Poetry » Other
313 3 9

 

 

Девет години... те няма сред нас,

девет години... те носим в сърцата

и нищо че липсва за Рая компас,

знам че си, рожбо, там в Светлината!

 

Девет години се молим без глас

всички да помнят, тебе, момчето, 

даряващо с обич усмивки в захлас,

а днеска си ангел любящ от небето.

 

Простирай над хората бели крила.

Изпращай ни вяра, смиреност, надежда

от другия свят, невидим сега,

който с добро душите ни среща.

 

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??