Aug 22, 2008, 10:46 AM

Девойка-терорист 

  Poetry » Humour
595 0 7

 

Видях една девойка-терорист:

на нежна гръд,
под блузката прикрити,
две кръгли бомби, явно,
бяха скрити!

Какъв щастлив
семеен полицай,
е който вечер
блузката преглежда
и бомбите й, с устни, обезврежда!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??