Dec 19, 2009, 10:58 PM

Диалог 

  Poetry » Love
629 0 4

aleksandra_f (Александра Цветковска) :

Свикнала съм да раздавам по мъничко от моето сърце,

но често цялото го давам и после го събирам по зрънце...


maikal (Лъчезар Андреев):

 

Аз пък любовта ей така не си я давам,
щот накрая и следа от нея пак не вдявам.
Дошло е време страшно,
всеки да краде безстрашно
.

 

Ние, клетите,седим и плачем,

а бандитът все е алчен.

С нашата любов се подигра

и готов е той за още една "игра".

 

Олицетворявам "бандит" = живот

© Лъчезар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??