ДИАЛОГ С ЛЮБОВТА
Пред мен застана и кратко попита:
- Какво би направил за любовта?
За мен би ли си жертвал живота?
- Нима любовта иска смъртта?
- Да ме спечелиш, как ще постъпиш?
- Не мисля, че ти си хазартна игра.
- Но нали трябва за мен да се бориш?
- Нима за теб трябва да водя война?
Омразата ще забравя за теб, завистта...
Всички знаем, че ги има в живота.
На другия полюс си ти - Любовта.
Ти си ЛЮБОВ! Не искам да бъдеш Голгота!
© Ник Желев All rights reserved.