Apr 14, 2008, 5:43 PM

Диамантени искри 

  Poetry
552 0 11


Изплака се дъжда.
Слънчеви лъчи
в капчиците се оглеждат
и цветчетата на люляка
диамантено искрят -
като усмивката
в очите ми,
която е
за теб…




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??