Jun 5, 2010, 10:40 AM

Дилдото, приятел в нужда се познава 

  Poetry » Humour
1213 0 2

Дилдото не се оплаква,

дори и стонове не чуваш,

нито сълзи ще пролива,

ни обаждане ще чакаш.

 

Дилдото е винаги до теб,

„приятел“ в нужда се познава,

и да не ти потрябва днес,

то в шкафа тихо ще очаква.

 

Дилдото харесва тъмнина,

не изисква никаква поддръжка,

стои и пази кротко тишина,

без въпроси подарява ласка мъжка.

 

Дилдото самотно сигурно е често,

то безкористно те забавлява.

Дилдото – един „приятел“ просто,

който в нужда се познава.

© Ааас Ааас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мерси Ивче
  • Неможах да се сдържа и докато стигна до края бях широко усмихната... Интересна идея си вложил!
Random works
: ??:??