Jun 27, 2008, 7:10 PM

Дим 

  Poetry » Other
593 0 3
Ще се превърна в дим...
Единствен ще долавям всеки дъх...

Следите ти ще пазя тихо...
Единствен ще се скрия там...

Прозорци без стъкла
релефи ще дълбаят върху мен...
Едва ли ще ме заболи...
В завеса дим не стават чудеса...
Ъгли на сгради ще бодат -
ранима ли е масата безплътна?...
На полъх нощен ще приличам, 
а ще съм дим...

В безароматен дим ще се превърна...

До теб и в теб на топло да се скрия...
И нищо, че не ще докосвам теб...
Магия ще е всеки нощен полъх...

© Диана Маринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??