Oct 18, 2016, 3:16 PM

Дисекция на любов 

  Poetry » Love
542 0 8

Празни думи, очи без желание.

Погледи впити в стената пред нас…

Чакайки тихо поредно признание –

краят залива ни, тихо, без глас…

 

Души разсъблечени, изложени в ъгъла.

Дърпат те дрипи от тази любов.

С тях да попият горчивата истина,

с тях да направят своя покров.

© Таня Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??