Дивата природа
Широки поляни и светлосиньо небе...
Гледам те как си мечтаеш и се смееш като дете!
Разпилени из въздуха коси и високо скачащи крака...
Искам към теб да се затичам и да те хвана за ръка!
Устните ти- сладост, усмивката ти- радост, очите ти- чистота...
Накрая винаги само това остава в моята глава!
Искам да движим телата си бързо и ритмично
и да се държим диво и първично!
Искам да се катерим по дървета
и да целуваме земята,
да се забавляваме, да обичаме
и да лежим близо до тревата...
Да сънуваме, да си представяме,
да виждаме, да докосваме,
да се вълнуваме, да се възхищаваме,
да се впечатляваме, без да се отегчаваме...!
Да преплетем пръсти силно и нежно...
Тогава сърцата ще бият лудо и неизбежно...
Да се милваме и прегръщаме,
заедно от страстта да си преглъщаме...!
Искам чистият въздух дробовете да изпълни
и атмосферата с радост да се препълни!
Искам приключенията - да викам
и да тичам, да пея и да танцувам,
да мога винаги теб да целувам!
Свободата да живее в ръцете,
любовта да гледа през очите...!
Гласът ти да ми отеква в ушите!
Искам просто винаги себе си да бъдем -
буйни, обичащи и истински!
От всяко място вихрен вятър
и развети клони всеки час...
Само така мога да живея аз!
И сърцето бурно, и нравът див...
Всичко бленува за свят красив...
За силни думи, за сродни души,
за влюбени погледи, за пъстри дъги,
за чудеса велики и всемогъщи мечти...!
Цялата мощ да е в нас и да ври и кипи,
а с нея всеки момент, всички нощи и дни...!
С теб заедно да се движим в безкрая,
с нетърпение следващата изненада да гадая,
докато да те гушна толкова много желая...!
Диво в ноктите, пръстите,
диво в гърлото, гърдите и корема...
Диво, диво, така диво се чувствам,
отварям очи и бързо се отпускам,
защото знаеш ли...?
Това освен, че е в моята глава,
това е и реалността!!
© Лора All rights reserved.