Jun 26, 2018, 6:10 PM

Длани 

  Poetry
344 6 15

Направи ми къща от длани

И подслони там любовта ми.

Над нея усмивките греят,

Нежност и обич се реят.

Някак, там не гърми.

Освежаващ, плоден дъжд вали.

Как ли да зарадвам тези длани?

Толкова дълго пазят любовта ни!

Длани отрудени, напукани!

Длани, от какво ли не очукани!

Но толкова силни и верни!

Няма други такива, казвам уверено!

 

 

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??