Nov 1, 2019, 5:00 PM

Днес народните будители зоват 

  Poetry
285 0 0

днес народните
будители зоват за
продължители

 

на своя труд — Прèрàя
Земен наш за да спасят

 

...............................................

 

днес народните
будители зоват за
възкресители —

 

за да Прèрàя Земен
наш спасим и възкресим

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??