Jan 26, 2005, 3:50 PM

днешния живот 

  Poetry
1298 1 1
-Хей,мацката колко ти е тарифата?
-Но моля на курва ли ти приличам?
-Я трай и се събличай.
-Ми хората к'во ще кажат?
-Знаеш ли колко ме боли.Дай да си направим кефа.
-Е...но тук ли?
-Е къде иначе?Ако искаш у вас да ме водиш?
-Хаха.Стига си се ебавал.Миришеш на алкохол.
-Мислиш,че се ебавам ли?Ей,сега ще ти покажа...
-Добре де,но после да не кажеш на някой.
-Виж я па тая!На кой мога да кажа?
-Може да ми излезе и име.
-Не бой се!На мен може да се разчита.
-Но аз още се колебая.
-Не ми се чуди,а ми клякай!
-Е на теб може и да ти бутна.
-Хайде,че не издържам.
-Виж аз обикновено не съм такава.Само сега.Да си знаеш
-Не била такава!Хаха!А виж колко бързо разтвори краката...

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По принцип харесвам почти всичките ти творби, дори от някои съм изказала възхищението си, но това горе ми звучи доста брутално и нецензурно, а според мен няма и художествена стойност. Темата, която засягаш също не е само в днешния живот. А и дори това, би могло да се каже, по по-елегантен начин. Ще се въздържа да пиша оценка, защото няма де е добра. Извини ме ! Мое мнение.
Random works
: ??:??