Dec 3, 2008, 7:28 PM

До бялото е черно 

  Poetry » Other
498 0 1
В живота ни преплитат се и обич, и омраза.
Опитвам се от злобата сърцето си да пазя.
Когато ми е бяло - такова е, не крия,
отдавам се с желание на бялата магия.

Когато ми е тежко, и черно, и самотно,
това съвсем не значи, че ще е доживотно!
Но също не прикривам, когато ми е болно,
и може би ранявам околните неволно...

И черното със бялото преплитат се у нас -
и в песен сме го чували, и вярно е до болка!
И в тъмното море сега нагазила съм аз,
разтварям се във него, но въпросът е - до колко...

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "И черното със бялото преплитат се у нас -"
    Искрен стих!
Random works
: ??:??