Nov 29, 2017, 11:39 AM

До целувката 

  Poetry
704 2 5

 

Прихлупи се небето.
Севернякът
птиците на юг прогони,
сиви облаци довлече
и сняг от тях започна да преде.
Цветята
главици уморени
към земята наклониха,
а тя,
в майчината си прегръдка,
семенцата плодни приюти.
Дърветата посърнаха,
онемяха
и заспаха
… до целувката
на следващата пролет. 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??