Jul 23, 2008, 2:12 PM

До кога! 

  Poetry » Civilian
492 0 7
Европа отново ни хвана в измама
и наложи запор на парата,
отново живеем в сапунена драма
с актьори до болка познати,
които отново твърдят, че виновни
в столетната партия няма,
че лошите „ОЛАФ” вместо песни любовни
да им пеят, съзират измами
в делата на куп достолепни министри
и партократ-бизнесмени,
които били от свинята по-чисти
и от лихвар по-почтени...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??