Jan 18, 2019, 4:35 AM

До Любовокрушителката 

  Poetry
504 3 7

Когато в снеговете – януарските,

спотайва се несбъдната – магията.

И вихърът, със сили ягуарски е,

превърнал те във ледена. (Стихията).

 

Тогава събери кураж във себе си,

издрапай връз могилите мъчителни.

Почукай на вратите ми – за тебе са

и ще се стоплим с грешки – „поробители“!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??