Apr 26, 2009, 6:22 PM

До мен. 

  Poetry
869 0 7

До Мен.

Прекрасно е, когато си... до Мен.

Страхотно е, когато си... до Мен.

Възбуждащо е, когато си... до Мен.

Романтично е, когато си... до Мен.

Различно е, когато си... до Мен.

Оптимистично е, когато си... до Мен.

Вярата е тук, когато си... до Мен.

Надеждата е такава, когато си... до Мен.

Любовта е такава, когато си... до Мен.

Всичко е такова, каквото е... когато си... до Мен.

Когато си... до Мен... Животът е

променен, пълен, устремен, одухотворен... защото си... до Мен.

 

лятото на 2007 г.

от Рогатиа.

© Богдан Григоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??