Неговата любов ме нарани,
тя ме разкъса и завладя,
но през цялото време до мен беше Ти...
Боже, колко сляпа съм била!!!
За Него изплаках свойте очи,
на Него подарих всяка мечта,
но през цялото време до мен беше Ти...
Боже, колко глупава съм била!!!
Неговото име под всеки стих стои,
написано нежно от мойта ръка,
но през цялото време до мен беше Ти...
Боже, колко жестока съм била!!!
Той единствен мечтите разби,
а Ти беше този, който ги събра,
през ЦЯЛОТО време до мен беше Ти,
затова аз съм до Тебе сега!!!
© Петето All rights reserved.