Nov 21, 2011, 12:52 PM

До последния ми дъх дори... 

  Poetry » Love
2007 1 4

 

Когато някой те обича,

ставаш малко променен,

светът за тебе е различен,

от любов си озарен.

 

Нощите са романтични,

дните по-красиви и от рай,

някак сме различни

и искаме това да няма край.

 

И всеки миг,  във който дишаш,

нежно чувство в теб гори...

Скъпа, можеш ли да ме обичаш

до последния ми дъх дори?

 

Защото, когато няма кой да те обича,

в душата ти е някак пусто,

животът в болка те облича,

че умираш имаш чувство.

 

И всеки ден е тъжен и самотен,

сякаш си планета без луна,

сякаш си завинаги изгубен

в пътищата на твоята съдба!

 

Сърце мое, няма как да го отричаш,

ти търсиш пак някакви искри,

 затова, любима, можеш ли да ме обичаш

до последния ми дъх дори?...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??