Jan 29, 2011, 1:48 PM

До теб 

  Poetry » Love
580 0 0

Погалвам лицето ти с поглед,

но не мога да те погаля с ръка.

Ако бях птица със полет,

щях до тебе да полетя.

 

На рамото ти ще бъда,

ще те обгърна с крила.

И само да можех,ще сбъдна

и най-смелата ти мечта.

 

Да, ще мога да те докосвам,

само ми позволи да мечтая.

Гледам очите ти и се омагьосвам -

да те прегърна как само желая.

 

Простичка е мечтата ми,

но изглежда недостижима.

Пак май заблуждавам сърцето си

че ще му дам не пролет,

а зима.

 

Ръцете ти силни, мъжествени

искам да събера във шепи

обгърни ме със тях ти божествено,

ако не - отрежи ми крилете.


© Стефка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??