Apr 23, 2016, 11:19 PM

До теб 

  Poetry » Love
465 0 10

До теб

 

Хвана ръката ми. И тръгнахме двама.

Все едно, накъде.

Лицето ти бе от усмивка огряно.

А аз, като малко дете,

 

което се плаши нощем от тъмното,

безпомощно и страхливо,

заподскачах до теб. Нагоре. По стръмното.

Сияещо и доверчиво.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??