Jul 16, 2011, 10:45 PM

До теб ако не бях... 

  Poetry » Love
1335 1 9

До теб ако във този миг ме няма,

ще спре часовникът и времето ще спре,

да бъда аз стрелката му голяма

ми повелява твоето сърце...

 

До теб ако не бях във този ден,

без слънце тъмно щеше да ти бъде,

защото в моя поглед устремен

с надежда твоят образ там се къпе.

 

До теб ако не бях през тази зима,

от мен да вземаш жадно топлина,

направих те частица неделима,

завит с любовната ми пелена...

 

До теб ако не бях във тоз живот,

без пролети той щеше да премине,

без радостта от моя плод

какви ли щяха да са твоите сезони...

© Ирена Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??