Dec 10, 2008, 5:19 AM

До тук 

  Poetry » Love
1010 0 5
До тук

На черната дъска на вечността
написах с бяла боя:
Душа ми даде и сега
искам зестрата да си прибера.

Малко смисъл, малко вяра,
малко гювеч, малко кекс,
малко бира, малко скара,
малко любов и... МНОГО СЕКС!!!

И побързай, иначе - връщам ти душата,
а тя е вече стара и саката
и едва ли ще успееш
друг съпруг да и намериш!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??