Nov 3, 2012, 11:28 AM

Добре дошла 

  Poetry » Love
571 1 1

Ела, любов! Но нека ти е за последно.

Остаряла съм за твоите игри.

Или пък, може би, прогледнах

и вече ме е страх да ме боли.

Но ти ела, ела ми за последно.

Ще ти застеля своето легло,

а аз на стола кротко ще приседна.

Ще си говорим за "каквото е било".

Нали обичаш кратките ни срещи

и думите, които не изричаме...

Ела, любов, ела ми за последно.

И нека тази нощ поне да се обичаме!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??