Sep 19, 2015, 7:16 PM

Добре дошъл 

  Poetry » Love
467 0 0


Добре дошъл във моя свят (получи виза).
Не стой на прага! Смело влез.
Извиках те (наум)… душевна криза.
Не се плаши от мислите си днес.

С ръце докосвам те и ще усетиш
онази страст, с която ме откри.
Хей! Виж луната колко силно свети.
Засрами се, утихнала се скри.

Не ме поглеждай скришом изпод вежди.
Едва ли ще успееш да ме прецениш.
В илюзии… изгубени надежди.
И колко чудиш се че ме откри.

Не ти се вярва днес какво се случва.
Изпуснал и последния си влак.
Допускал ли си някога отново,
че ще се влюбиш в мене пак.

Отдавна идвам във съня ти.
И между впрочем там е моят дом.
Където бродят сънища крилати.
Нашепват мойто име… мълчешком.

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??