Jan 12, 2018, 11:17 PM

Добри и лоши мисли 

  Poetry » Phylosophy
234 1 5

Ќе направам мрежи од моите мисли,

ќе ги фрлам на сите континенти,

ќе ги преведам на сите јазици,

ќе ги полевам како цвеќе во градина,

со нив ќе допрам до тебе,

со нив ќе влезам длабоко во себе,

да се запознаам вистински,

за сите лоши мисли прости ми,

за сите добри мисли благослови ме.

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??