Nov 16, 2015, 8:56 PM

Добрите феи спят дълбоко... 

  Poetry
952 0 11


Добрите феи спят дълбоко
във омагьосана гора.
Път има, но коя посока
е истина? Коя лъжа?

Защо очакваната Радост
за миг превръща се в Тъга,
а изворът на истинската Вяра
пресъхва, щом е другаде дъжда?

Къде ли сбъднатият сън заспива?
В коя хралупа е откраднатият дар?
Защо Илюзията-самодива
осебва спомена и пали пак пожар?

Добрите феи спят дълбоко,
а аз се моля на стиха
да ми покаже вярната посока,
да ги събуди и да сбъдне пак Съня...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??