Добрият човек
Не е мижитурка добрият човек.
Той не гледа ниско в тревата.
Не е светецът, измъчен и блед.
Но все му слагат прът във краката.
Добрите хора нямат адрес.
Те живеят в сърцата на хората.
За доброто биха умрели и днес.
Това е живота им. Това им е дрогата!
© Ник Желев All rights reserved.