Mar 18, 2007, 1:56 PM

Добро ли е ДОБРОТО 

  Poetry
5997 0 5
                       Добро ли е ДОБРОТО

Добро ли е,  ДОБРОТО в човека,
родено и израснало във нас?
Добро ли е, щом бавно и полека,
захранваме го с истина и страст?
Добро ли е, когато със усмивка 
посрещаме и мрак, и светлина?
Добро ли е, щом пазим във сърцето,
оазис, сред пустиня, от цветя?
Когато сме готови безрезервно
на чуждия любов да отдадем?

Добро ще е ДОБРОТО, щом навеки
си каже всеки: "То живее в мен!"

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??