Dec 14, 2017, 10:13 PM

Добро сърце 

  Poetry
987 1 2

Вгледай се в човека отсреща,

виж вътре в отражението на

сърцето му теб и разбери,

че и той е добър човек!

 

Не обвинявай непознатия.

Не знаеш страданията му.

Опознай го и му кажи,

че и той е добър човек!

 

Всички правим грешки,

понякога и подхождаме със зло,

но нека не забравяме,

че сърцето ни е добро!

 

 

 

© Пламена Райчева All rights reserved.

The work is a contestant:

Раждане на Добротата »

20 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??