Dec 8, 2007, 9:35 PM

Добро утро! 

  Poetry
819 0 1
Пате, пате,
отвори очички
и с усмивка посрещни деня.
Поздрави всички птички,
възпяващи твойта красота!

© Константин Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??