Jul 5, 2017, 9:53 AM

Добро утро 

  Poetry » Phylosophy, Other
475 0 0

Поискай, пак зови живота и бавно отвори очи.
Създай си своята природа, съзнанието пробуди.
Не бързай, тук бе спрял и сънищата си повика,
с мечтанието начертал вселена тъй велика.

Полека утро нека светне с усмивка обич поднеси,
сърцато време ще омекне за да го водиш ти.
Твори от мисли към света - раздавай топлина,
в деня започнал с доброта, дар идва светлина.

Добро да бъде вдъхновение от радост засияло,
че делото ти без съмнение благо хората е дало.
Доволство има и за теб, усетиш ли се уморен
със бодрост идва след успешния ти минал ден.

Не искай, рано е за други, на себе си ще угодиш
с безкористни услуги щастливи мигове редиш.
Приятно ми е! Ще поздравя със утрото добро!
Все по-бавно ще вървя и не питай за какво.



Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??