Dec 29, 2018, 11:14 PM

Добро утро 

  Poetry » Other
787 3 6

Добро утро

 

Добро утро Живот, слънцето изгря сега,

тъмнината на нощта смени се със светлина.

Посрещам с усмивка раждането на деня,

навън е студено, вече е зима, сняг заваля.

 

Добро утро и на теб любима жена,

не си до мен но ти си ми в съня.

Да ти си за мен все още една мечта,

някъде там и ти навярно мечтаеш така!

 

Добро утро от мен и на вас мои деца,

не сте до мен но ви нося в моята душа!

В сърцето мое сте вие всеки ден,

мисля за вас, вие радост сте за мен!

 

Добро утро хора,а стана вече добър ден,

да бъде за вас усмихнат, необикновен!

Забързани, тъжни, умислени сме хората сега,

но с усмивка ще ни бъде по-хубав деня!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??