Dec 24, 2023, 6:31 AM

Доброта 

  Poetry » Other
244 0 1

Тихо ридае душата ми.

Безмълвно, без вопъл, без стон.

Копнеят за вик сетивата ми,

Но нашепват в тих Благослов.

 

Дълбае прозрение в нищото...

Отронена бисер сълза.

Че вяра, надежда и всичкото

Балсам е за твойта душа.

 

Без дъх, упоена от бремето

Протяга към тебе ръце.

Прегърни Я дълбоко във себе си,

Дом стори и във твойто сърце.

 

А после раздавай на хората

На онези, които скърбят.

И на тези, които отчаяно

Тъсят себе си някъде там.

 

На пук и безплатно обичайте...

Дарете парченце любов!

Така ще сте прями и истински

Пред себе си, нас и пред Бог!

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??