Jun 17, 2017, 12:40 PM

Доброто побеждава 

  Poetry » For kids
935 1 3

„Далѝ Доброто

побеждава, мамо, и

ощастливява?“

 

„Надвива, чèде,

и добротворѝш ли, си

с душа щастлива!“

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

"Приказка за Доброто" »

8 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??