Dec 24, 2008, 3:51 PM

Добруване... Днес... Утре... Во века 

  Poetry » White poetry
559 0 13

Знак остави шпагата на Зоро,

призрак таен и обичан стожер.

Мое време литна, надобрува ли се?

Тук в несрета някой се отчайва.

Там във бъдното някой те очаква.

Крехко, непокарало си, зрънце.

В тази свята нощ покълна!

Ангел бял си, на теб и мен донасяш

със любов звездата Витлеемска!

Ех, с ридания съдбовни,

как звънят тъжовно...

Не унивай, попразнувай,

от душа раздай, ликувай

със добрувания, Коледа е!

Днес... Утре... Во века!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??