Jun 9, 2018, 10:25 AM

Добър е Бог! 

  Poetry
336 1 3

Загубих се в прохладнита му сянка...
Прегърна ме с усмивка този град!
Събудил ме от безутешна дрямка -
и с красота засити моя глад.

 

Прогаря Слънцето с целувката си лятна
по кожата ми огнени цветя!
Във жаждата ми, за душата - златна
е всяка малка капчица вода.

 

И ето - в сянката седя намерил
съкровище от хлад и тишина...
Добър е Бог - във Любовта отмерил
за мен спасение от страх и самота!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??