Jul 9, 2008, 10:37 PM

Дойде си моето слънчице! 

  Poetry » Other
738 0 7

Дойде си моето слънчице!

Дойде си Теди! Сякаш слънце

отново стопли ми душата!

Прегърна ме с ръчички силно -

това е моята награда

за всички нощи недоспани,

за всички грижи и тревоги.

Донесе радостта със себе си,

без неговия смях не мога!

Не мога да съм пълноценна,

не мога и да съм щастлива;

чрез смешките му детски, мили,

усещам се безкрайно жива!

Помъкнал раничката, сАка,

нахлупил шапката накриво,

при мен се връща - аз го чакам

с усмивка и сърце щастливо!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??