Feb 12, 2008, 8:03 AM

Докога... 

  Poetry » Love
614 0 3


Поисках да те видя.
поисках да докосна...
за малко да усетя твойта топлина...
А ти ми каза:
"Стига драми",
и шумно затвори своята врата...

Какво направих!...
Всичко развалих...
Какво направих!...
Пак се провалих...
Защо! Защо! Защо!
Крещя... дъхът не ми достига...
Ръка протягам -

въздуха улавям...
Стискам здраво в шепи, но, уви...

Там не си отново ти...
Така редя обърканите си слова...
Така сама се питам - Докога!



Glitter Graphics - GlitterLive.com

© Жара Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??