Mar 28, 2008, 9:53 PM

Докосни ме... 

  Poetry » Love
676 0 2
 

Макар не докоснала твоето тяло,

аз го желая така,

сякаш съм го докосвала цял живот.

Макар не виждала твоите очи,

аз ги търся

във всеки чужд поглед.

Макар не почувствала твоите ръце,

аз ги усещам така,

сякаш галят всяка част от тялото ми.

Макар не виждала те,

аз те желая толкова силно,

че не съм на себе си.

Ела при мен! Докосни ме...

Прегърни ме... Целуни ме...

Люби ме...

© Дияна Донева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Искаш ли Скайпа ми - само кажи къде и...идвам!
  • Когато го искаш силно,
    ще се случи със сигурност!
    Желя ти го от сърце!!!
Random works
: ??:??