Aug 19, 2008, 9:55 AM

Докосни ме 

  Poetry » Love
805 0 9

Докосни ме с цвете, нежно и пъстро,
подари ми неговия аромат,
в себе си то ще е скрило
прекрасния любовен заряд.

Докосни ме с божествените си устни,
опияняващи ме като вино старо,
мълвящи най-нежните любовни думи
с целувки, завиващи ме като меко наметало.

Докосни ме с ръцете си красиви,
притисни ме към себе си ти,
усети сърцето ми ранимо
и с любовни трепети ме изпълни.

Докосни ме с нежните си думи,
стреляй с тях, в сърцето ми се цели,
малко му беше нужно - твое то да бъде, но
пази го, мили, моля те, пази.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??