May 6, 2017, 10:30 PM

Докосни ме 

  Poetry » Love
427 4 8

Докосни ме, като вятър във нощта,

чакам те неистово желана,

погали ме, както бриз погалва планина,

целуни ме и ме обуздай с любов за двама.

 

Вкусвам те със жадните си устни,

твоите намират – парещи и стастни,

цял живот  мечтаят да усетят точно теб,

искам те, не се съпротивлявай, моля те недей.

 

Гледаш ме с очите си прекрасни,

погледът ти ме изгаря, като огън,

искаш силен мъж, а аз съм слаб,

ти ме караш да се чувствам специален.

 

Чувам нежния ти шепот във нощта,

наелектрализираш ме наистина горещо,

шепна ти в ухото разсъблечена сега,

караш ме да чувствам любовта... отново.

 

Чувствам, че ме желаеш до полуда,

искаш всичко мое да целуваш

и усещам как от страст обичаш само нази на света,

няма друга като теб да се вълнува.

 

Искаш да се смея и да плача

мъчиш се, да ме възпитаваш до зори,

искам да не се променяш в здрача,

двамата ще срещнем погледи със очи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Борислав тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??