Докосни ме - и ще се опариш!
Погледни ме - ще се разтопиш!...
Целуни ме - в пламъци ще се обагриш!...
Прегърни ме страстно... и за миг ще изгориш!!!
Докосни ме като нежен, летен бриз!
Погледни ме - урагана да удавиш
със целувката кипяща,
във прегръдката на ледените си води!...
Докосни ме със горещи устни!
Погледни ме с пламенно сърце!...
Целуни ме със душата си изкусно!...
Прегърни щастливата Любов във теб и в мен!!!
© Юлиан Владимиров All rights reserved.