May 7, 2007, 3:46 PM

Докосни ме 

  Poetry
605 0 3
 
Докосни ме,
с паращи ръце ме докосни,
усети пламенната ми любов,
следите си по мене остави
и ми подари само тази нощ!

Докосни ме,
с поглед тялото ми докосни,
с устните изпий ме жадно,
с ръцете си ме понеси
и люби ме безпощадно!

Докосни ме,
с ласки нежни ти ме докосни,
гали ме със страст и топлина
и люби ме, люби ме, люби...
докато изгрева ми открадне нощта!

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??