Докоснѝ сърцето ми със мила дума,
ще докосна твоето и аз със доброта
и ще тръгнем двамата сами по друма,
отреден за теб и мен от нечия ръка.
Докоснѝ живота ми със тиха нежност,
ще докосна твоя с най-голямата любов,
ще се слеем с вихъра от неизбежност
и Съдбата ще изпрати своя благослов.
Споделѝ мечтите ми и двама с тебе
ще държим ръцете си под звездното небе,
ще потърсим щастие в сегашно време,
то пък нас във бъдещето ще ни призове.
Уловѝ душата ми, дори в безкрая,
аз пък с чиста съвест ще ти я предам във плен.
Докоснѝ сърцето ми! От тук до края
твоето сърце във мен ще бие всеки, всеки ден!…
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.