Jan 28, 2016, 9:38 PM

Докосване 

  Poetry » Love
488 0 0

  Някой ден

ще ти домъчнее.

Някой ден ще оцениш, 

че от другите съм била различна.

Някой ден, може би,

ще се видим пак.

Някой ден, но не днес.

Някой ден ще ме искаш.

Ще ме искаш пак...

Някой ден, когато разбереш. 

Разбереш какво си загубил!

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??